Kajaanin Kauppiasyhdistys

Kajaanin Kauppiasyhdistys on kaupan alan yhteistyötä ja markkinointia kehittävä toimija Kajaanissa.

Tavoitteena on vahvistaa ja kehittää Kajaania toiminnallisena ja viihtyisänä paikkana kaikille kaupunkilaisille, vierailijoille ja matkailijoille viettää aikaa ja tehdä hyviä ostoksia Kauppojen Kajaanissa.

Kauppiasyhdistys organisoi jäsentensä kanssa yhteistapahtumia ja kampanjoita Kajaanin vetovoiman ja viihtyisyyden lisäämiseksi. Kauppiasyhdistys tekee paljon yhteistyötä Kajaanin Kaupungin sekä useiden eri toimijoiden kanssa.

Kauppiasyhdistyksen historiaan liittyy läheisesti Kajaanin Kaupunkikeskustayhdistys, jonka toiminta muutettiin ja laajennettiin vuoden 2016 alusta alkaen. Nyt Kauppiasyhdistys on koko kaupungin kauppiaiden oma forum, josta saa voimaa ja tehoa yhteistyöhön ja kaupankäyntiin.

Kauppiasyhdistys markkinoi Kajaania, sen tapahtumia ja ostosmahdollisuuksia paikallisesti, lähialueille – myös itärajan taakse, Vuokatin matkailijoille sekä kasvaville ulkomaisille ryhmille.

Olemme jäseniä Vuokatin yhteismarkkinoinnissa sekä Wild Taigassa. Yhdistyksen edustajia toimii aktiivisesti monissa Kajaania kehittävissä työryhmissä.

Yhdistys on poliittisesti sitoutumaton.

Tapahtumat
#Kauppojenkajaani

Etsi sivustolta